Ostoksille Kolinportille

Kolinportilla saat saman katon alta kaiken tarvittavan. Kahvila-ravintolan lisäksi Kolinportilta löytyy monipuolisesti ostosmahdollisuuksia. Meillä tankkaat, ruokailet, teet ruokaostokset, ostat tuliaiset ja asioit apteekissa. Tämän helpommaksi ei pysähdys voi tulla!

Pysähdy ostoksille

Sale Kolinportti ja makeistukku

Kolinportilla sinua palvelee Sale-elintarvikemyymälä sekä kattavat Runebergin ja Reissumiehen makeistukut. Pysähdy ostoksille viikon jokaisena päivänä.

Avoinna:

arkisin 07.00-20.00

lauantaisin 07.00-20.00

sunnuntaisin 08.00-19.00

Tuliaiset ja matkamuistot

Lahjatavaramyymälä

Löydä upeita tuotteita laajasta valikoimasta viemisiksi, merkkipäiviksi, liikelahjoiksi tai itsellesi matkamuistoksi. Valikoimaamme kuuluu myös yksilöllisiä sisustustuotteita sekä paikallisia tuotteita.

Valikoimista löydät mm. Arabiaa, Iittalaa, Muumi-tuotteita, puu- ja käsitöitä, paikallista keramiikkaa sekä pehmoleluja.

Apteekki palvelee

Juuan Apteekin palvelupiste

Valikoimista löytyy kattavasti yleisimpiä itsehoitolääkkeitä, minkä lisäksi voit tilata myös reseptilääkkeitä apteekista.

Lisätietoja Juuan apteekin nettisivuilta.

Juuan apteekin palvelupiste avoinna

arkisin klo 6.00-21.00

lauanaisin klo 6.00-02.00

sunnuntaisin klo 7.00-21.00

Pysähdy tutustumaan paikallisiin kädentöihin ja nappaa mukaan viemiset sekä matkamuistot.

Saatavilla mm. seuraavia tuotteita:

Arabia-Iittala
 
(Teema, Muumi, Koko, Runo, Uuni-kokki, Kokki)

Opa & muurikka

Muurlan lasituotteita

Puttipajan tuotteita

Mehiläistuotteet Mellis

Forsman Tea

Riipisen Riistaherkut

Puron Marjan tuotteita

Hunaja-Aitta

Norwool ja Vrikke norjalaisneuleet

Laajat korttivalikoimat

Teddykompaniet pehmoleluja

Käsitöitä

Paikallista keramiikkaa

Perinteikäs Kolinportti

Vuodesta 1989

Kolinportti on perinteikäs pysähdyspaikka monille matkaajille. Eikä suotta; tämä loistavalla sijainnilla seisova liikennemyymälä tarjoaa kaiken mitä tarvitset viikon jokaisena päivänä.

Kolinportin myymälästä löydät paikallisia ja perinteisiä tuliaisia sekä matkamuistoja vaikkapa mökkiviemisiksi. Saatavilla on mm. paikallisia elintarvikkeita sekä paikallisten kädentaitajien töitä. Valikoimissa mm. Liisa Kokkosen, Sisko Sutisen, Maija Hiltunen ja Vieno Törrönen keramiikkaa.

Kolinportilta löydät myös Neste huoltoaseman.

Neste liikenneaseman puolelta saat polttoaineet päivän hintaan. Myymälästämme löytyy esimerkiksi autotarvikkeita, runsas öljyvalikoima, varusteita vapaa-aikaan, työkaluja matkaan ja mökille, kaasupullot, juomia ja elintarvikkeita. Kortti- ja seteliautomaatti palvelee ympäri vuorokauden.