Nauti kansallismaisemista

Tule lomailemaan Pielisen rannalle

Tule nauttimaan Kolin maisemiin! Laadukkaat lomamökkimme (Savilahti, Kultaranta, Pielislinna, Koivupirtti sekä uutuutena Aurora Hut lasi-iglu) sijaitsevat Savilahdessa, 5 km Ahmovaaran kylältä ja 10 km Kolilta. Kesäranta on pieni perinteinen hirsimökki Savijärven rannalla. Meiltä voit vuorata myös helposti liikuteltavan paljukärryn vuokramökille tai muuhun käyttöön!

Vuokramökit Kolilla

UUTUUS! Vuokraa Aurora Hut lasi-iglu kolin maisemista

2022 kesällä avattu lasi-iglu on unohtumaton kokemus luonnon helmassa Pielisen äärellä. Tämä lasiseinillä varustettu majapaikka sijaitsee yksityisellä rannalla Kolin kupeessa, missä vuokraan kuuluu myös oma laituri, tynnyrisauna, grilli sekä soutuvene. Aurora Hut on suunniteltu 2 hengelle. Vuokraa ja ihastu!

Vuokramökit 8-10 henkilölle

Savilahti

Savilahti sijaitsee Pielisen rannalla Savilahdessa, jossa pääset nauttimaan luonnon rauhasta yksityisesti isolla pihamaalla. Savilahti on tyylikäs ja tunnelmallinen mökki, josta löytyy päivitetty kylpyhuone sekä tilaa isommallekin porukalle. Mökki on varusteltu täydellisesti ja mökkeihin tulee juokseva vesi. Mökki sopii 8-10 henkilölle.

Vuokramökit 8-10 henkilölle

Kultaranta

Kultaranta sijaitsee Pielisen rannalla Savilahdessa. Kultarannan yksityinen piha on iso ja vehreä nurmikenttä, jossa onnistuvat pihapelit sekä auringon otto. Mökki on varusteltu täydellisesti ja sinne tulee juokseva vesi. Mökki sopii 8-10 henkilölle.

Vuokramökit 8-10 henkilölle

Pielislinna

Pielislinna on tunnelmallinen mökki aktiviteettien ystävälle sekä luonnon rauhasta nauttivalle. Isolla yksityisellä pihamaalla on mm. lentopalloverkko ja grillikota. Omalta rannalta löytyy upea aamupalapaikka veden ääressä. Mökki on varusteltu täydellisesti ja mökkeihin tulee juokseva vesi. Mökki sopii 8-10 henkilölle.

Vuokramökit 8-10 henkilölle

Koivupirtti

Tunnelmallinen Koivupirtti on tyylikäs ja hyvin varusteltu mökki Savilahdessa. Mökistä löytyy uusitut ja nykyaikaiset kylpyhuonetilat sekä koivuhirrestä rakennetut sisäseinät. Tämän kauniin mökin pihapiiriin kuuluu ulkosauna sekä grillikota. Mökki sopii 8-10 henkilölle. Mökki on varusteltu täydellisesti ja mökkeihin tulee juokseva vesi.

Vuokramökit 4-6 henkilölle

Kesäranta ja Mäntyniemi

Mäntyniemi ja Kesäranta ovat noin 4 henkilön mökkejä Pielisen rannassa niemen kärjessä. Rauhaisalla paikalla sijaitsevat mökit ovat täydellisiä rauhaa rakastavalle ja luonnossa viihtyvälle. Erillisessä aitassa on makuuhuone kahdelle, minkä lisäksi mökissä on levitettävä vuodesohva ja parvella joustinpatjat kolmelle. Mökissä on puusauna ja rannassa nuotiopaikka ja soutuvene. Saunaan ja tupaan tulee juomakelpoinen lähdevesi. Keittiössä pieni liesi ja jääkaappi ja astiasto viidelle.

Vuokraa paljukärri

Vuokraamme liikuteltavaa paljua kesäiltojen viettoon tai vaikkapa pikkujouluihin. Liikkuva palju liikkuu sinne missä sinäkin – esimerkiksi vuokramökille. Lisätietoja paljusta voit tiedustella numerosta 050 3311683

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Voit kysyä mökin tai paljun vuokrasta lisää oheisella lomakkeella. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin parin arkipäivän kuluessa. Nopeiten saat yhteyden meihin soittamalla 050 331 1683